پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد

«زاهی عوفی» از فرماندهان حماس در بمباران طولکرم به شهادت رسید

«زاهی عوفی» از فرماندهان عزالدین قسام در کرانه باختری در بمباران جنگنده‌های ارتش اشغالگر اسرائیل در اردوگاه طولکرم به شهادت رسید.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۴ - ۱۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 04
کد خبر: ۲۵۹۱۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های فلسطینی اعلام کردند که در پی حمله هوایی ارتش اسرائیل به محله «الحمام» در اردوگاه طولکرم واقع در کرانه باختری «زاهی عوفی» ملقب به «طوفان» از فرماندهان عزالدین قسام به شهادت رسیده است.

رژیم اشغالگر اسرائیل برای اولین بار از زمان انتفاضه دوم، از جنگنده در حملات خود در کرانه باختری استفاده کرد.

ارتش اشغالگر اسرائیل مدعی است که شهید «زاهی عوفی» در عملیات بمب‌گذاری در یک خودرو در تاریخ ۲ سپتامبر ۲۰۲۴ در منطقه «عطاره» نقش داشته و این عملیات را طراحی و رهبری کرده بود. در بیانیه ارتش اسرائیل آمده است: «او در میان فعالیت‌های خود، به بسیاری در منطقه سلاح می‌رساند و قصد داشت چندین عملیات بزرگ دیگر را در کرانه باختری و عمق خاک اسرائیل انجام دهد».

رسانه‌های فلسطین در کرانه باختری، پنجشنبه شب با انتشار ویدئویی از یک حمله تروریستی جنگنده‌ها و پهپاد‌های رژیم اسرائیل در شمال کرانه باختری خبر دادند.

بنا به این گزارش‌ها، جنگنده‌های رژیم اسرائیل محله «الحمام» واقع در اردوگاه طولکرم در کرانه باختری را هدف قرار داده است. رادیو ارتش اسرائیل نیز این حمله را تأیید کرد و گزارش داد که یک حمله هوایی به طولکرم در کرانه باختری پس از عملیات مشترک با شین بت صورت گرفته است.

صهیونیست‌ها مدعی‌اند که مبارزان فلسطینی در این اردوگاه را هدف قرار داده‌اند. هلال احمر فلسطین در کرانه، گزارش داد که ۲۰ نفر به شهات رسیده‌اند. بنا به گفته منابع بیمارستانی، جنگنده رژیم اسرائیل یک قهوه خانه را هدف قرار داده است.

در پی این جنایت، جنبش حماس و جنبش «مجاهدین فلسطینی» در بیانیه‌ای از مردم کرانه باختری، قدس اشغالی و اراضی اشغالی ۱۹۴۸۹ خواستند تا فردا به خونخواهی شهدای طولکرم، به طور گسترده دست به تظاهرات زده و با نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیستی در تمامی مناطق درگیر شوند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار